ROK

Autamme, kehitämme ja haastamme

Rok Partners on liiketoiminnan kehittämisen ja analyyttisen talousjohtamisen asiantuntija. Autamme yrityksiä ostamaan ja kilpailuttamaan paremmin. Autamme tehostamaan toimitusketjua ja myyntiprosessia ja voimme olla mukana virittämässä tuotevalikoiman hallintaa tai hintastrategiaa. Jos taas liiketoiminnan tila vaatii organisaation kehittämistä tai uudelleenorganisointia, tuomme pöytään rehellisen näkemyksemme ja otamme tarvittaessa operatiivisen vastuun muutoksen läpiviennistä.

Lyhyesti sanottuna, autamme juuri niissä asioissa, jotka ovat liiketoiminnan menestyksen jarruina. Tai oikein rakennettuina vahvoja kilpailuetuja.


Tehokas ja mutkaton prosessi

Rokissa töitä tehdään kovaa, mutta mailaa puristamatta. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi tuomme yhteiseen pöytään aina myös rehellistä, suoraselkäistä ja nöyrää asennetta, joka tekee työstä sujuvaa ja tuloksellista.


Tomi on pitkän linjan talousammattilainen, jolla on poikkeuksellinen kyky nähdä numeroiden taakse. Tomilla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan ohjauksesta ja suorituskyvyn parantamisesta operatiivisella tasolla sekä johtoryhmätason strategisena talousasiantuntijana. Tomin vahvuuksia ovat Finance & business controlling, tiedolla johtaminen sekä S&OP-prosessit ja supply chain.


Muutostarpeeseen iskevä Rok-konsepti

Rokin työprosessi lähtee useimmiten liikkeelle nykytilan analyysista sekä tavoitteiden tarkasta määrittelystä.
Kun tiedämme millainen kuilu nyky- ja tavoitetilan välillä on, tiedämme miten kehityskaari kannattaa rakentaa.
Seuraavassa on muutamia kokonaisuuksia, joissa olemme vahvoja.

Tätä olemme tehneet ja teemme

Ohessa on muutamia kehityscaseja, joissa meillä on ollut ilo olla mukana.